KU GASTRO VZDĚLÁNÍ
Přineseme moderní gastronomické vzdělávání do vaší školy
Úroveň gastronomie spočívá v lidech, kteří ji tvoří, vyučují a studují. Proto jsme navrhli program KU Vzdělávání, jehož cílem je pomocí moderních vzdělávacích nástrojů zásadně zvýšit kvalitu výuky gastronomie na českých školách.
Jak zlepšit úroveň gastronomického vzdělávání na vaší škole
Moderní vzdělávací nástroje
KOMPEXNÍ VÝUKOVÝ NÁSTROJ
Výukový nástroj Kulinářského umění učí vaše studenty kulinářským technikám formou videokurzů. Každý kurz navíc obsahuje online kvíz, díky kterému můžete sledovat pokrok vašich studentů.
KNIHOVNA PROFESIONÁLNÍCH RECEPTŮ S KALKULACEMI
Digitální knihovna obsahuje detailně popsané recepty vyvinuté šéfkuchaři v moderním gastro studiu a na profesionálních gastro zařízeních. Každý recept navíc obsahuje nákladové kalkulace (food cost), který studenty naučí ekonomiku vaření.
AKADEMIE KU PRO PEDAGOGY S AKREDITACÍ
Pro učitele a pedagogické pracovníky pořádáme v rámci DVPP akademii zaměřenou na praktický trénink kulinářských technik. S naší Akademií KU, která má akreditaci MŠMT, máte jistotu, že vaši učitelé budou učit gastronomii dle nejvyšších standardů.
AKADEMIE KU PRO TALENTOVANÉ STUDENTY
Akademie KU je tu pro talentované studenty, které se chtějí učit novým technikám a rozvíjet své kulinářské dovednosti. V rámci tohoto programu se dostanou pod vedení zkušených profesionálů z oboru a prakticky si vyzkouší všechny kulinářské techniky.
KU Vzdělávání modernizuje české gastronomické školství
KU Vzdělávání
Komplexní výukový nástroj jak pro pedagogy, tak pro studenty
Dokonalé zvládnutí kulinářských technik
Recepty a techniky zahrnující moderní českou i světovou kuchyni
Postupy přípravy včetně foto a video návodů
Nákladové kalkulace (food cost) a výživové hodnoty
Stále aktualizovaný obsah bez reklamy
Pedagog má plný přehled o pokroku svých studentů
Intuitivní a dostupný 24/7
Praktické semináře v rámci Akademie KU pro pedagogy
Akreditace MŠMT pro DVPP
Praktické semináře v rámci Akademie KU pro talentované studenty
Přidejte se k tisícům studentů, kteří KU vzdělávání používají a doporučují
80+
Zapojených škol
5600+
Spokojených studentů
100+
Receptů
800+
Minut výukových videí
Garanti programu KU Vzdělávání
Jiří Roith
Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".
Zdeněk Křížek
Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.
Naše vzdělávací aktivity
KATALOG GASTRONOMICKÝCH A HOTELOVÝCH ŠKOL
KATALOG GASTRONOMICKÝCH A HOTELOVÝCH ŠKOL
Získejte přehled o středním gastronomickém vzdělání v České republice. Nic totiž neprospívá našemu oboru jako vzájemné sdílení zkušeností.
KU YOUNG CHEF – SOUTĚŽ PRO TALENTOVANÉ STUDENTY
KU YOUNG CHEF – SOUTĚŽ PRO TALENTOVANÉ STUDENTY
Nominujte své nadané žáky do každoroční soutěže a nastartujte jim úspěšnou kariéru v gastronomii.
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.
Nakoukněte pod pokličku Kulinářského umění na bezplatném workshopu!
Naše online workshopy slouží jako místo, kde vám představíme možnosti KU Vzdělávání, informujeme o novinkách a sdílíme mezi sebou zkušenosti ze zavádění nových metod výuky ve školách.