Nemusíte být profesionál, abyste jako profík vařili…
Naučte se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. S KU Knihovnou kulinářských technik a receptů to půjde hravě. Je vaření vaše vášeň? Pak je čas posunout se dál!
Vařte bez kompromisu. Vařte jako profík.
Jste nadšeným kuchařem a svět videokanálů a kuchařek už je vám malý? Naučte se při vaření využívat stejné kulinářské techniiky, jako profesionálové ve světových kuchyních. Kulinářské umění je unikátní projekt, který vás provede kompletní osnovou profesionálního kuchaře. V pohodlí vašeho domova. Přesně ve vašem tempu. Je čas posunout vaše vaření na další stupeň.
Jak posunout vaši vášeň pro vaření na další úroveň
Co se všechno naučíte?
Kompletní osnova profesionálního kuchaře
Vše
Ukázkový
Základy práce s nožem
Vývary
Polévky
Základní omáčky
Jak pracovat s vejci
Jak pracovat se zeleninou a saláty
Rýže, obiloviny a luštěniny
Těstoviny a gnocchi
Jak pracovat s masem
Jak pracovat s drůbeží
Jak pracovat s rybami
Nakládání a marinování
Grilování
Metody vaření - suché teplo
Metody vaření - vlhké teplo
Pečení chleba a pečiva
Moderní technologie
Největší knihovna receptů od šéfkuchařů
Pošírované vejce
Čočková polévka (čočka červená)
Základní bešamel - zahuštěný máslovou jíškou
Tmavý telecí vývar
Konfitovaný česnek
Anglický muffin (Martin Hanus)
Slávky na víně se zázvorem, feferonkou a tymiánem
Celozrnný karlovarský knedlík s pohankou
Základní bešamel - zahuštěný bramborou
Špenátový krém z bešamelu - čerstvý špenát
V čem je Kulinářské umění jiné?
DOSTUPNÉ ONLINE V KAŽDÉM ZAŘÍZENÍ
KOMPLETNÍ VIDEO KURZY KULINÁŘSKÝCH TECHNIK
NEJVĚTŠÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNA RECEPTŮ OD ŠÉFKUCHAŘŮ
POSTUPY S FOTO A VIDEO NÁVODEM
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
1 990 Kč s DPH
Každý další rok už platíte jen 990 Kč.
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
70+ kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Největší knihovna digitálních receptů
Recepty připravené šéfkuchaři
Pracovní postupy s foto a video návody
Databáze surovin
Slovník pojmů