VIDEO KURZY KULINÁŘSKÝCH TECHNIK
Profesionální tréninkový nástroj nyní i pro nadšence
Nemusíte studovat gastronomickou školu abyste si mohli doma uvařit skvělé jídlo. Díky výukovému nástroji Kulinářského umění vás naučíme postupy a techniky, které používají kuchaři ve vyhlášených restauracích. Posuňte svoji vášeň na zcela novou úroveň.
Vyzkoušet zdarmaVIDEO KURZY KULINÁŘSKÝCH TECHNIK
Profesionální tréninkový nástroj nyní i pro nadšence
Nemusíte studovat gastronomickou školu abyste si mohli doma uvařit skvělé jídlo. Díky výukovému nástroji Kulinářského umění vás naučíme postupy a techniky, které používají kuchaři ve vyhlášených restauracích. Posuňte svoji vášeň na zcela novou úroveň.
Vyzkoušet zdarmaJak vypadá proces výuky pomocí KU Tréninkového nástroje
-
1
Strukturovaná teoretická příprava
Pomocí názorných videokurzů jsme pro vás připravili ucelený tréninkový nástroj, které vám poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se naučíte opravdu vše potřebné. Součástí každého tématu je také interaktivní kvíz.
Všechny kurzy -
2
Samostudium a trénink
Vybaveni jak teoretickými tak praktickými znalostmi se můžete doma zdokonalovat ve vlastním tempu. Narozdíl od jednodenních kuchařských kurzů máte k dispozici 70 video kurzů dostupných kdykoliv na vašem počítači i v mobilu. Každý kurz je navíc zakončený interaktivním kvízem a zhodnocením.
-
3
Ověření znalostí
Pokud chcete mít jistotu, že jste lekce správně pochopili, využijte testovací modul. Na konci každé lekce vás čeká interaktivní kvíz, který prověří vaše znalosti a slouží jako shrnutí všech naučených znalostí. Když kvíz splníte, můžete si od nás nechat poslat certifikát.
Co se díky KU Video kurzům naučí?
Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata
Ukázkový
Základy práce s nožem
Vývary
Polévky
Základní omáčky
Jak pracovat s vejci
Jak pracovat se zeleninou a saláty
Rýže, obiloviny a luštěniny
Těstoviny a gnocchi
Jak pracovat s masem
Jak pracovat s drůbeží
Jak pracovat s rybami
Nakládání a marinování
Grilování
Metody vaření - suché teplo
Metody vaření - vlhké teplo
Pečení chleba a pečiva
Moderní technologie
Proč se učit vařit pomocí Kulinářského umění?
Jediný profesionální gastro vzdělávací program v Česku
Profesionální techniky vysvětlené jednoduše a hravě
Moderní způsob výuky dostupný 24/7
Zajímavý dárek pro nadšené kuchaře
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
1 990 Kč s DPH
Každý další rok už platíte jen 990 Kč.
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
70+ kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Největší knihovna digitálních receptů
Recepty připravené šéfkuchaři
Pracovní postupy s foto a video návody
Databáze surovin
Slovník pojmů