Obrazovka s aplikací

VIDEO KURZY KULINÁŘSKÝCH TECHNIK

Profesionální tréninkový nástroj nyní i pro nadšence

Nemusíte studovat gastronomickou školu abyste si mohli doma uvařit skvělé jídlo. Díky výukovému nástroji Kulinářského umění vás naučíme postupy a techniky, které používají kuchaři ve vyhlášených restauracích. Posuňte svoji vášeň na zcela novou úroveň.

Vyzkoušet zdarma

Jak vypadá proces výuky pomocí KU Tréninkového nástroje

  • 1

    Strukturovaná teoretická příprava

    Pomocí názorných videokurzů jsme pro vás připravili ucelený tréninkový nástroj, které vám poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se naučíte opravdu vše potřebné. Součástí každého tématu je také interaktivní kvíz.

    Všechny kurzy
    Ukázka videokurzu
  • 2

    Samostudium a trénink

    Vybaveni jak teoretickými tak praktickými znalostmi se můžete doma zdokonalovat ve vlastním tempu. Narozdíl od jednodenních kuchařských kurzů máte k dispozici 70 video kurzů dostupných kdykoliv na vašem počítači i v mobilu. Každý kurz je navíc zakončený interaktivním kvízem a zhodnocením.

    Kuchař je doma v kuchyni a procvičuje si techniky, vyplňuje kvíz
  • 3

    Ověření znalostí

    Pokud chcete mít jistotu, že jste lekce správně pochopili, využijte testovací modul. Na konci každé lekce vás čeká interaktivní kvíz, který prověří vaše znalosti a slouží jako shrnutí všech naučených znalostí. Když kvíz splníte, můžete si od nás nechat poslat certifikát.

    Majitel kontroluje progres každého zaměstnance

Co se díky KU Video kurzům naučí?

Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata

Ukázkový

Ukázkový

Základy práce s nožem

Základy práce s nožem

Vývary

Vývary

Polévky

Polévky

Základní omáčky

Základní omáčky

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Rýže, obiloviny a luštěniny

Rýže, obiloviny a luštěniny

Těstoviny a gnocchi

Těstoviny a gnocchi

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s rybami

Jak pracovat s rybami

Nakládání a marinování

Nakládání a marinování

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Pečení chleba a pečiva

Pečení chleba a pečiva

Moderní technologie

Moderní technologie

Proč se učit vařit pomocí Kulinářského umění?


Jediný profesionální gastro vzdělávací program v Česku


Profesionální techniky vysvětlené jednoduše a hravě


Moderní způsob výuky dostupný 24/7


Zajímavý dárek pro nadšené kuchaře

Jedna cena, neomezený přístup

Roční licence kulinářského umění

1 990 Kč s DPH

Každý další rok už platíte jen 990 Kč.

Co získáte?


800+ minut video kurzů kulinářských technik


70+ kulinářských technik


1000+ Interaktivních kvízových otázek


Největší knihovna digitálních receptů


Recepty připravené šéfkuchaři


Pracovní postupy s foto a video návody


Databáze surovin


Slovník pojmů


Vyzkoušejte kulinářské umění na 14 dní zdarma. Bez závazků. Bez platební karty.

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde