KU GASTRO STANDARD
Kvalita a náklady ve vašich provozovnách jednoduše pod kontrolou
Gastronomie je zážitek. Gastronomie je však především byznys. Pokud váš byznys vzkvétá, budou se zákazníci vracet. Mějte kvalitu a náklady svého byznysu pod kontrolou a dopřejte svým zákazníkům ty nejhezčí zážitky.
Jak dostat kvalitu a náklady pod kontrou i ve vašem řetězci
Komplexní ekosystém produktů pro kontrolu kvality
Komplexní tréninkový nástroj
S tréninkovým nástrojem Kulinářského umění získáte digitálního trenéra, který vaše kuchaře provede všemi kulinářskými technikami formou videokurzů a navíc pohlídá jejich pokrok.
Systém pro správu receptů
Bude gastro týmu vašeho řetězce sloužit jako sjednocený zdroj receptů, surovin a detailně popsaných postupů. Zefektivníte tak provoz a budete mít navíc kompletní přehled o složení a nákladovosti jednotlivých jídel.
Akademie KU pro šéfkuchaře
Pošlete své kuchaře na praktické semináře, kde budou pod dohledem zkušených profesionálů prakticky trénovat kulinářské techniky. Program jsme schopni postavit na míru potřebám vašeho byznysu i časovým potřebám.
Investice která se vám vrátí téměř okamžitě
Garant programu KU Kreativní šéfkuchař
Jiří Roith
Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".
Zdeněk Křížek
Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.