
KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Vytrénujte desítky zaměstnanců v rekordně nízkém čase.
Sítě restaurací zaměstnávají desítky až stovky kuchařů. Každý provozovatel tak řeší, jak své zaměstnance efektivně vytrénovat. Seznamte se s tréninkovým nástrojem KU Gastro Standard. Vytrénuje a prověří znalosti desítek zaměstnanců v rekordním čase a za zlomek ceny oproti klasickému tréninku.
Mám zájem
KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Vytrénujte desítky zaměstnanců v rekordně nízkém čase.
Sítě restaurací zaměstnávají desítky až stovky kuchařů. Každý provozovatel tak řeší, jak své zaměstnance efektivně vytrénovat. Seznamte se s tréninkovým nástrojem KU Gastro Standard. Vytrénuje a prověří znalosti desítek zaměstnanců v rekordním čase a za zlomek ceny oproti klasickému tréninku.
Mám zájemJak vypadá proces tréninku pomocí KU tréninkového nástroje
-
1
Strukturovaná teoretická příprava
Pomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné a ještě si pohlídáte jejich pokrok přes interaktivní kvízy.
Všechny kurzy -
2
Praktický trénink
Teorie bez praktických dovedností nic neznamená. Šéfkuchaři proto obvykle pokračují v praktickém tréninku pod vedením zkušeného lektora v moderním gastrostudiu.
Aby byla i tato investice efektivní, je naše Akademie KU pro profesionály koncipovaná systémem 'train the trainer', kdy je gastro trénink zaměřený na šéfkuchaře, kteří pak dále trénují kuchaře ve svých týmech
KU Akademie -
3
Samostudium a trénink
Vybaveni jak teoretickými, tak praktickými znalostmi se mohou kuchaři dále zdokonalovat v práci nebo doma. Pomáhá jim k tomu nepřetržítý přístup do tréninkového nástroje, kde najdou vše, co potřebují. Odpadá tak nutnost spoléhat se na svoje zápisky.
-
4
Ověření znalostí
Jak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě KU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohl lektor či manažer vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.
Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?
Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata

Ukázkový

Profesionalita v gastronomii (kvíz)

Základy výživy (online kvíz)

HACCP (online kvíz)

Ekonomika restaurace (kvíz)

Základy práce s nožem

Vývary

Polévky

Základní omáčky

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Rýže, obiloviny a luštěniny

Těstoviny a gnocchi

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s rybami

Nakládání a marinování

Grilování

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Pečení chleba a pečiva

Moderní technologie
Co na Kulinářské umění říkají šéfové gastro sítí a jejich zaměstnanci?
Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?
Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců
Lepší dodržování standardů a konzistence
Moderní způsob tréninku dostupný 24/7
Gastro trénink je zajímavým benefitem
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.