KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Vytrénujte desítky zaměstnanců v rekordně nízkém čase.
Sítě restaurací zaměstnávají desítky až stovky kuchařů. Každý provozovatel tak řeší, jak své zaměstnance efektivně vytrénovat. Seznamte se s tréninkovým nástrojem KU Gastro Standard. Vytrénuje a prověří znalosti desítek zaměstnanců v rekordním čase a za zlomek ceny oproti klasickému tréninku.
Mám zájemKOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Vytrénujte desítky zaměstnanců v rekordně nízkém čase.
Sítě restaurací zaměstnávají desítky až stovky kuchařů. Každý provozovatel tak řeší, jak své zaměstnance efektivně vytrénovat. Seznamte se s tréninkovým nástrojem KU Gastro Standard. Vytrénuje a prověří znalosti desítek zaměstnanců v rekordním čase a za zlomek ceny oproti klasickému tréninku.
Mám zájemJak vypadá proces tréninku pomocí KU tréninkového nástroje
-
1
Strukturovaná teoretická příprava
Pomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné a ještě si pohlídáte jejich pokrok přes interaktivní kvízy.
Všechny kurzy -
2
Praktický trénink
Teorie bez praktických dovedností nic neznamená. Šéfkuchaři proto obvykle pokračují v praktickém tréninku pod vedením zkušeného lektora v moderním gastrostudiu.
Aby byla i tato investice efektivní, je naše Akademie KU pro profesionály koncipovaná systémem 'train the trainer', kdy je gastro trénink zaměřený na šéfkuchaře, kteří pak dále trénují kuchaře ve svých týmech
KU Akademie -
3
Samostudium a trénink
Vybaveni jak teoretickými, tak praktickými znalostmi se mohou kuchaři dále zdokonalovat v práci nebo doma. Pomáhá jim k tomu nepřetržítý přístup do tréninkového nástroje, kde najdou vše, co potřebují. Odpadá tak nutnost spoléhat se na svoje zápisky.
-
4
Ověření znalostí
Jak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě KU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohl lektor či manažer vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.
Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?
Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata
Ukázkový
Základy práce s nožem
Vývary
Polévky
Základní omáčky
Jak pracovat s vejci
Jak pracovat se zeleninou a saláty
Rýže, obiloviny a luštěniny
Těstoviny a gnocchi
Jak pracovat s masem
Jak pracovat s drůbeží
Jak pracovat s rybami
Nakládání a marinování
Grilování
Metody vaření - suché teplo
Metody vaření - vlhké teplo
Pečení chleba a pečiva
Moderní technologie
Co na Kulinářské umění říkají šéfové gastro sítí a jejich zaměstnanci?
Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?
Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců
Lepší dodržování standardů a konzistence
Moderní způsob tréninku dostupný 24/7
Gastro trénink je zajímavým benefitem
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.