Obrazovka s aplikací

KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ

Vytrénujte desítky zaměstnanců v rekordně nízkém čase.

Sítě restaurací zaměstnávají desítky až stovky kuchařů. Každý provozovatel tak řeší, jak své zaměstnance efektivně vytrénovat. Seznamte se s tréninkovým nástrojem KU Gastro Standard. Vytrénuje a prověří znalosti desítek zaměstnanců v rekordním čase a za zlomek ceny oproti klasickému tréninku.

Mám zájem

Jak vypadá proces tréninku pomocí KU tréninkového nástroje

  • 1

    Strukturovaná teoretická příprava

    Pomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné a ještě si pohlídáte jejich pokrok přes interaktivní kvízy.

    Všechny kurzy
    Kuchař studuje videorecepty na počítači
  • 2

    Praktický trénink

    Teorie bez praktických dovedností nic neznamená. Šéfkuchaři proto obvykle pokračují v praktickém tréninku pod vedením zkušeného lektora v moderním gastrostudiu.

    Aby byla i tato investice efektivní, je naše Akademie KU pro profesionály koncipovaná systémem 'train the trainer', kdy je gastro trénink zaměřený na šéfkuchaře, kteří pak dále trénují kuchaře ve svých týmech

    KU Akademie
    Praktická ukázka lektorem
  • 3

    Samostudium a trénink

    Vybaveni jak teoretickými, tak praktickými znalostmi se mohou kuchaři dále zdokonalovat v práci nebo doma. Pomáhá jim k tomu nepřetržítý přístup do tréninkového nástroje, kde najdou vše, co potřebují. Odpadá tak nutnost spoléhat se na svoje zápisky.

    Kuchař je doma v kuchyni a procvičuje si techniky, vyplňuje kvíz
  • 4

    Ověření znalostí

    Jak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě KU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohl lektor či manažer vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.

    Lektor kontroluje progres každého zaměstnance

Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?

Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata

Ukázkový

Ukázkový

Základy práce s nožem

Základy práce s nožem

Vývary

Vývary

Polévky

Polévky

Základní omáčky

Základní omáčky

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat s vejci

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Jak pracovat se zeleninou a saláty

Rýže, obiloviny a luštěniny

Rýže, obiloviny a luštěniny

Těstoviny a gnocchi

Těstoviny a gnocchi

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s masem

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s drůbeží

Jak pracovat s rybami

Jak pracovat s rybami

Nakládání a marinování

Nakládání a marinování

Grilování

Grilování

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - suché teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Metody vaření - vlhké teplo

Pečení chleba a pečiva

Pečení chleba a pečiva

Moderní technologie

Moderní technologie

Co na Kulinářské umění říkají šéfové gastro sítí a jejich zaměstnanci?

Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

V Aramarku si uvědomujeme obrovský význam kontinuálního celoživotního vzdělávání zaměstnanců v gastronomii. Skvělá spolupráce s Jiřím Roithem a Kulinářským uměním dala našim kuchařům a kuchařkám nový náhled na jejich práci a prokazatelně přispěla k ještě větší kvalitě služeb, které poskytujeme v desítkách firemních restauracích po celé republice.

Vladimír Staněk

Generální ředitel, Aramark
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu

Webové prostředí je 100 % funkční, přehledné, uživatelsky velmi příjemné. Vysoká odbornost, srozumitelný výklad i názornost je fascinující. Koncepce projektu, jeho struktura a vyváženost mezi odbornosti a propagaci našeho řemesla je správně nastavena.

Vratislav Minár

Minar group

Věříme, že gastronomii patří budoucnost. Touhu lidí po dobrém jídle nedokáže uspokojit žádný automatický robot, vždy bude nutná poctivá lidská práce se surovinami. Vzdělávací program Kulinářské umění vnímáme jako unikátní nástroj pro trénink a vzdělávání našich kuchařských týmu, což jsou nezbytné ingredience pro úspěšný rozvoj celého oboru.

Tomáš Vaněk

Culinary director, Aramark
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?


Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců


Lepší dodržování standardů a konzistence


Moderní způsob tréninku dostupný 24/7


Gastro trénink je zajímavým benefitem

Buďte součástí změny v gastronomii

Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde