Obrazovka s aplikací

KU AKADEMIE PROFESIONÁL

Vzdělávací semináře pro profesionály

Umožněte svým kuchařským týmům profesně růst pomocí KU Akademie. V našich seminářích je provedeme všemi kulinářskými technikami od A do Z a vyhodnotíme jejich progres pomocí kvízů. A vy namotivujete kvalitního a loajálního zaměstnance.

Mám zájem

Špičkový trénink produkuje špičkové kuchaře

Většina dnešních kuchařů byla vyučena dle zastaralých norem a receptur, které nejsou optimální pro moderní gastronomii. Proto jsme vyvinuli špičkový tréninkový proces založený na výuce dle kulinářských technik, který je moderním standardem na školách a v restauracích v gastronomicky vyspělých zemích. Udělejte ze svých zaměstnanců kreativní kuchaře, kteří budou své řemeslo dělat s láskou a hrdostí.

Mám zájem
obrázek pokrmu

V Aramarku si uvědomujeme obrovský význam kontinuálního celoživotního vzdělávání zaměstnanců v gastronomii. Skvělá spolupráce s Jiřím Roithem a Kulinářským uměním dala našim kuchařům a kuchařkám nový náhled na jejich práci a prokazatelně přispěla k ještě větší kvalitě služeb, které poskytujeme v desítkách firemních restauracích po celé republice.

VLADIMÍR STANĚK

Generální ředitel, Aramark
obrázek pokrmu

Věříme, že gastronomii patří budoucnost. Touhu lidí po dobrém jídle nedokáže uspokojit žádný automatický robot, vždy bude nutná poctivá lidská práce se surovinami. Soutěž KU Young Chef vnímáme jako unikátní prostor pro mezigenerační výměnu znalostí a dovedností, což jsou nezbytné ingredience pro úspěšný rozvoj celého oboru.

TOMÁŠ VANĚK

Culinary Director, Aramark
portrét pana Křížka

Každý semináře je zaměřený na jeden tématický celek kulinářských technik, který šéfkuchařům představíme jak teoreticky, tak hlavně prakticky. Každý účastník si vše rovnou prakticky vyzkouší, aby mohl své nové praktické dovednosti předávat svým kuchařským týmům.

ZDENĚK KŘÍŽEK

Šéfkuchař, lektor
obrázek pokrmu

Jsem rád, že jsem mohl být součástí praktických seminářů v rámci Akademie KU pro profesionály. I přes své dlouholeté zkušenosti jsem se naučil celou řadu nových informací a dovedností, které v sobě skrývá 70 kulinářských technik, které jsme postupně prošli. Člověk se učí celý život a s KU to byla navíc zábava.

MARTIN KUDLÍK

Šéfkuchař, Aramark
portrét pana Roitha

Každý správný šéfkuchař se učí celý život. A proto jsme KU semináře postavili tak, aby se v ních každý šéfkuchař naučil něco nového, k čemu se v průběhu své kariéry zatím nedostal, nebo neměl šanci se to naučit správně.

JIŘÍ ROITH

Zakladatel, Kulinářské umění
obrázek pokrmu

Zapojení Perfect Canteen & Catering a všech našich šéfkuchařů a kuchařů do vzdělávacího programu Kulinářské umění beru jako naprosto přirozený krok. Celý vzdělávací program KU zavádí do české gastronomie tolik potřebnou profesionalitu a systematickou výuku kulinářských technik.

FILIP SAJLER

CEO, Perfect Canteen & Perfect Catering

Nejprofesionálnější praktické semináře kulinářských technik v Česku

Zkušení šéfkuchaři a pekaři předají vašim kuchařským týmům praktické dovednosti a znalosti potřebné pro zavedení moderního, profesionálního a zábavného tréninku gastronomie ve vaší gastro síti. Navíc se šéfkuchaři společně setkají mimo běžné pracovní povinnosti, což podporuje teambuilding.

  • 2 roky, každý rok 5 seminářů
  • 10 tematických seminářů
  • Profi gastro studia v Praze a Brně
Mám zájem
fotka z akce KU
fotka z akce KU
fotka z akce KU

Flexibilní vzdělávání na míru potřebám vašeho byznysu

Víme, že každý šéfkuchař je osobnost a každý byznys má své vlastní unikátní potřeby. Proto jsme program KU Akademie navrhli tak, aby byl maximálně flexibilní k vaším programovým i časovým požadavkům. Spolu s vámi vyvineme ideální seminář, který vaše zaměstnance posune o mílový krok vpřed.

Mám zájem

Lektoři KU Akademie

Portrét pana Roitha

Jiří Roith

Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".

portrét pana Křížka

Zdeněk Křížek

Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.

Portrét Martina Hanuse

Martin Hanus

Martin je pekař tělem i duší, má rád dobré jídlo a pití, a proto tak dobře zapadl do týmu KU. Vystudoval VŠCHT v Praze, fakultu Potravinářské a biochemické technologie. Od roku 2001 se zabývá poradenstvím v oblasti potravinářství se specializací na provozy pro výrobu pekařských výrobků. Jako pekařský technolog spolupracuje s více než 200 pekárnami a gastroprovozy v České republice i na Slovensku. Je to také sympatický a profesionální lektor, se kterým se můžete osobně setkat v rámci naší Akademie KU.

Profesionální vzdělávací plán

Seminář 1

Práce s noži, krájení, broušení. Vývary

Seminář 2

Základní omáčky. Polévky

Seminář 3

Vejce a snídaně

Seminář 4

Rýže, obiloviny, luštěniny. Práce s wok pánví

Seminář 5

Domácí pasta a gnocchi

Seminář 6

Maso (hovězí, vepřové). Drůbež. Pečení.

Seminář 7

Ryby a mořské plody

Seminář 8

Zelenina, saláty. Studená kuchyně

Seminář 9

Metody vaření - suché a vlhké teplo

Seminář 10

Pekařské a cukrářské základy

soon

Zúčastněte se jednoho z našich seminářů jako host!

Chcete vidět naživo, jak probíhají semináře KU Akademie? Rádi vás na jeden vámi vybraný seminář pozveme. Dostanete možnost vidět naše lektory i účastníky v praxi a zodpovíme vám všechny vaše otázky. Příliš dlouho ale neotálejte, počet míst je omezený!

Registrovat se

Co říkají absolventi KU Akademie?

Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

V Aramarku si uvědomujeme obrovský význam kontinuálního celoživotního vzdělávání zaměstnanců v gastronomii. Skvělá spolupráce s Jiřím Roithem a Kulinářským uměním dala našim kuchařům a kuchařkám nový náhled na jejich práci a prokazatelně přispěla k ještě větší kvalitě služeb, které poskytujeme v desítkách firemních restauracích po celé republice.

Vladimír Staněk

Generální ředitel, Aramark
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu

Jsem rád, že jsem mohl být součástí praktických seminářů v rámci Akademie KU pro profesionály. I přes své dlouholeté zkušenosti jsem se naučil celou řadu nových informací a dovedností, které v sobě skrývá 70 kulinářských technik, které jsme postupně prošli. Člověk se učí celý život a s KU to byla navíc zábava.

Martin Kudlík

Šéfkuchař, Aramark

Věříme, že gastronomii patří budoucnost. Touhu lidí po dobrém jídle nedokáže uspokojit žádný automatický robot, vždy bude nutná poctivá lidská práce se surovinami. Vzdělávací program Kulinářské umění vnímáme jako unikátní nástroj pro trénink a vzdělávání našich kuchařských týmu, což jsou nezbytné ingredience pro úspěšný rozvoj celého oboru.

Tomáš Vaněk

Culinary director, Aramark
Fotografie pokrmu
Fotografie pokrmu Fotografie pokrmu

Buďte součástí změny v gastronomii

Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.

Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde