KU AKADEMIE PROFESIONÁL
Vzdělávací semináře pro profesionály
Umožněte svým kuchařským týmům profesně růst pomocí KU Akademie. V našich seminářích je provedeme všemi kulinářskými technikami od A do Z a vyhodnotíme jejich progres pomocí kvízů. A vy namotivujete kvalitního a loajálního zaměstnance.
Mám zájemKU AKADEMIE PROFESIONÁL
Vzdělávací semináře pro profesionály
Umožněte svým kuchařským týmům profesně růst pomocí KU Akademie. V našich seminářích je provedeme všemi kulinářskými technikami od A do Z a vyhodnotíme jejich progres pomocí kvízů. A vy namotivujete kvalitního a loajálního zaměstnance.
Mám zájemŠpičkový trénink produkuje špičkové kuchaře
Většina dnešních kuchařů byla vyučena dle zastaralých norem a receptur, které nejsou optimální pro moderní gastronomii. Proto jsme vyvinuli špičkový tréninkový proces založený na výuce dle kulinářských technik, který je moderním standardem na školách a v restauracích v gastronomicky vyspělých zemích. Udělejte ze svých zaměstnanců kreativní kuchaře, kteří budou své řemeslo dělat s láskou a hrdostí.
Mám zájemNejprofesionálnější praktické semináře kulinářských technik v Česku
Zkušení šéfkuchaři a pekaři předají vašim kuchařským týmům praktické dovednosti a znalosti potřebné pro zavedení moderního, profesionálního a zábavného tréninku gastronomie ve vaší gastro síti. Navíc se šéfkuchaři společně setkají mimo běžné pracovní povinnosti, což podporuje teambuilding.
- 2 roky, každý rok 5 seminářů
- 10 tematických seminářů
- Profi gastro studia v Praze a Brně
Flexibilní vzdělávání na míru potřebám vašeho byznysu
Víme, že každý šéfkuchař je osobnost a každý byznys má své vlastní unikátní potřeby. Proto jsme program KU Akademie navrhli tak, aby byl maximálně flexibilní k vaším programovým i časovým požadavkům. Spolu s vámi vyvineme ideální seminář, který vaše zaměstnance posune o mílový krok vpřed.
Mám zájemLektoři KU Akademie
Profesionální vzdělávací plán
Seminář 1
Práce s noži, krájení, broušení. Vývary
Seminář 2
Základní omáčky. Polévky
Seminář 3
Vejce a snídaně
Seminář 4
Rýže, obiloviny, luštěniny. Práce s wok pánví
Seminář 5
Domácí pasta a gnocchi
Seminář 6
Maso (hovězí, vepřové). Drůbež. Pečení.
Seminář 7
Ryby a mořské plody
Seminář 8
Zelenina, saláty. Studená kuchyně
Seminář 9
Metody vaření - suché a vlhké teplo
Seminář 10
Pekařské a cukrářské základy
Zúčastněte se jednoho z našich seminářů jako host!
Chcete vidět naživo, jak probíhají semináře KU Akademie? Rádi vás na jeden vámi vybraný seminář pozveme. Dostanete možnost vidět naše lektory i účastníky v praxi a zodpovíme vám všechny vaše otázky. Příliš dlouho ale neotálejte, počet míst je omezený!
Registrovat seCo říkají absolventi KU Akademie?
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.