KU KREATIVNÍ ŠÉFKUCHAŘ
Mějte unikátní know-how své restaurace ve svých rukách
Najít kompetentního kuchaře, zaškolit ho a pak ho udržet může být náročné. S KU Kreativním šéfkuchařem už nebude vaše kvalita kolísat s tím, kdo je zrovna u kormidla. Díky našim nástrojům, budete mít svůj koncept pevně pod kontrolou.
Jak zavést digitální gastronomické know-how i do vaší restaurace
Poskytneme vám nástroje k vytvoření vyhlášené restaurace
Online tréninkový nástroj pro kuchaře
S tréninkovým nástrojem Kulinářského umění získáte digitálního trenéra, který vaše kuchaře provede všemi kulinářskými technikami formou videokurzů a navíc pohlídá jejich pokrok. Každý nový i stávající zaměstnanec tak bude splňovat standardy vaší restaurace.
Systém pro správu receptů
Získejte přístup do největší online knihovny profesionálně zpracovaných receptů a držte ve svých rukách gastronomické know-how vaší restaurace včetně nákladových kalkulací.
Co vám přinese KU Kreativní šéfkuchař?
Co vám přinese KU Kreativní šéfkuchař?
Profi recepty a přehled o nákladech
Rychlejší zaškolení nových zaměstnanců
Vyšší spokojenost zákazníků
Doplňte i váš tým o KU kreativního šéfkuchaře
Garant programu KU Kreativní šéfkuchař
Garant programu KU Kreativní šéfkuchař
Jiří Roith
Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".
Zdeněk Křížek
Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
3 990 Kč bez DPH
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Rostoucí databáze receptů
Pracovní postupy s foto a video návody
Nákladové kalkulace (food cost)