 
        KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Nejefektivnější způsob jak trénovat vaše kuchaře
Sehnat kvalitního kuchaře je obtížný úkol pro každého restauratéra. Proto je nejsnažší cestou si kvalitního zaměstnance vychovat. Jak to ale udělat? Odpovědí je Kulinářské umění. Nástroj, se kterým zvládnete vytrénovat své kuchařské týmy v rekordním čase.
Vyzkoušet zdarma 
    KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Nejefektivnější způsob jak trénovat vaše kuchaře
Sehnat kvalitního kuchaře je obtížný úkol pro každého restauratéra. Proto je nejsnažší cestou si kvalitního zaměstnance vychovat. Jak to ale udělat? Odpovědí je Kulinářské umění. Nástroj, se kterým zvládnete vytrénovat své kuchařské týmy v rekordním čase.
Vyzkoušet zdarmaJak vypadá proces tréninku pomocí KU Tréninkového nástroje
- 
    1 Strukturovaná teoretická přípravaPomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné. Součástí každého tématu je také interaktivní kvíz. Všechny kurzy  
- 
    2 Praktické semináře nebo vlastní tréninkVaše kuchaře můžete dále zapojit do praktických seminářů s našimi lektory nebo je můžete zapojit do vlastního trénikového procesu. K tomu Vám pomůže nepřetržitý přístup do KU tréninkového nástroje, kde mohou trénovat jakékoliv kulinářské techniky, které potřebují.   
- 
    3 Ověření znalostíJak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě KU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohl lektor či manažer vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.   
Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?
Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata
 
    Ukázkový
 
    Profesionalita v gastronomii (kvíz)
 
    Základy výživy (online kvíz)
 
    HACCP (online kvíz)
 
    Ekonomika restaurace (kvíz)
 
    Základy práce s nožem
 
    Vývary
 
    Polévky
 
    Základní omáčky
 
    Jak pracovat s vejci
 
    Jak pracovat se zeleninou a saláty
 
    Rýže, obiloviny a luštěniny
 
    Těstoviny a gnocchi
 
    Jak pracovat s masem
 
    Jak pracovat s drůbeží
 
    Jak pracovat s rybami
 
    Nakládání a marinování
 
    Grilování
 
    Metody vaření - suché teplo
 
    Metody vaření - vlhké teplo
 
    Pečení chleba a pečiva
 
    Moderní technologie
Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?
Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců
Lepší dodržování standardů a konzistence
Moderní způsob tréninku dostupný 24/7
Gastro trénink je zajímavým benefitem
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
3 990 Kč bez DPH
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Rostoucí databáze receptů
Pracovní postupy s foto a video návody
Nákladové kalkulace (food cost)