KOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Nejefektivnější způsob jak trénovat vaše kuchaře
Sehnat kvalitního kuchaře je obtížný úkol pro každého restauratéra. Proto je nejsnažší cestou si kvalitního zaměstnance vychovat. Jak to ale udělat? Odpovědí je Kulinářské umění. Nástroj, se kterým zvládnete vytrénovat své kuchařské týmy v rekordním čase.
Vyzkoušet zdarmaKOMPLEXNÍ TRÉNINKOVÝ NÁSTROJ
Nejefektivnější způsob jak trénovat vaše kuchaře
Sehnat kvalitního kuchaře je obtížný úkol pro každého restauratéra. Proto je nejsnažší cestou si kvalitního zaměstnance vychovat. Jak to ale udělat? Odpovědí je Kulinářské umění. Nástroj, se kterým zvládnete vytrénovat své kuchařské týmy v rekordním čase.
Vyzkoušet zdarmaJak vypadá proces tréninku pomocí KU Tréninkového nástroje
-
1
Strukturovaná teoretická příprava
Pomocí názorných videokurzů jsme pro kuchaře připravili ucelený tréninkový nástroj, které jim poskytne kompletní znalost všech 70 kulinářských technik, rozdělených do přehledných bloků. S KU tréninkovým nástrojem budete mít jistotu, že se vaši kuchaři naučí opravdu vše potřebné. Součástí každého tématu je také interaktivní kvíz.
Všechny kurzy -
2
Praktické semináře nebo vlastní trénink
Vaše kuchaře můžete dále zapojit do praktických seminářů s našimi lektory nebo je můžete zapojit do vlastního trénikového procesu. K tomu Vám pomůže nepřetržitý přístup do KU tréninkového nástroje, kde mohou trénovat jakékoliv kulinářské techniky, které potřebují.
-
3
Ověření znalostí
Jak říká stará pravda: důvěřuj, ale prověřuj. Na to jsme mysleli při tvorbě KU tréninkového nástroje také. Proto jsme navrhli systém tak, aby mohl lektor či manažer vidět celý průběh studia každého zaměstnance. Uvidíte kolik kurzů už váš kuchař prošel a jak si vede v porovnání s kolegy.
Co se kuchaři díky KU Tréninkovému nástroji naučí?
Kulinářské umění obsahuje techniky a recepty, zahrnující tato témata
Ukázkový
Základy práce s nožem
Vývary
Polévky
Základní omáčky
Jak pracovat s vejci
Jak pracovat se zeleninou a saláty
Rýže, obiloviny a luštěniny
Těstoviny a gnocchi
Jak pracovat s masem
Jak pracovat s drůbeží
Jak pracovat s rybami
Nakládání a marinování
Grilování
Metody vaření - suché teplo
Metody vaření - vlhké teplo
Pečení chleba a pečiva
Moderní technologie
Proč trénovat pomocí KU Tréninkového nástroje?
Zrychlení a zkvalitnění tréninku zaměstnanců
Lepší dodržování standardů a konzistence
Moderní způsob tréninku dostupný 24/7
Gastro trénink je zajímavým benefitem
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
3 990 Kč bez DPH
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Rostoucí databáze receptů
Pracovní postupy s foto a video návody
Nákladové kalkulace (food cost)