KU ŠKOLNÍ KUCHAŘ
Proměňte vaši školní jídelnu ve školní restauraci
Řídit školní jídelnu je náročné. Mezi plněním norem, napjatým rozpočtem a motivováním zaměstnanců tak mnohdy nezbývá prostor na zvyšování výživové a gastronomické kvality. My jsme se rozhodli vám podat pomocnou ruku a poskytnout vám nástroje, které Vašim kuchařským týmům pomohou výživovou a gastronomickou kvalitu implementovat na denní bázi.
Jak proměnit vaši jídelnu ve školní restauraci
Poskytneme vám vzdělávání a recepty pro moderní školní jídelnu
Školte se podle světových standardů a zvyšujte svou kvalifikaci. Pomocí videokurzů se můžete učit a trénovat kulinářské techniky podle svého tempa. Sledujte svůj progres pomocí interaktivních kvízů.
Online tréninkový nástroj
Školte se podle světových standardů a zvyšujte svou kvalifikaci. Pomocí videokurzů se můžete učit a trénovat kulinářské techniky podle svého tempa. Sledujte svůj progres pomocí interaktivních kvízů.
Systém pro správu receptů
Náš vlastní systém pro správu receptů vyvinutých speciálně pro školní jídelny vám ulehčí sestavování jídelníčku. Díky němu máte všechny recepty na jednom místě včetně kalkulací a normování. Díky výživovým odborníkům ze Státního zdravotního ústavu získáte ke každému pokrmu nejen alergeny, ale i výživové hodnoty.
Akademie pro kuchaře a kuchařky
Zveme vás do Akademie KU, kde budete mít možnost prakticky trénovat nejmodernější techniky vaření od špiček české gastronomie. Akademie KU je také skvělou rekvalifikační příležitostí pro každého kuchaře.
Co vám přinese KU Školní kuchař?
Výživově vyvážené a atraktivní pokrmy
Databázi receptů vyvinutých pro školní jídelnu
Rychlejší zaškolení nových zaměstnanců
Vyšší spokojenost strávníků
Garanti programu
Jiří Roith
Šéfkuchař a zakladatel Kulinářského umění. Diplom v oboru „Culinary Arts and Restaurant Management“ získal na gastronomické škole The International Culinary Schools at The Art Institutes“, ve Vancouveru v Kanadě. Je držitelem sommeliérského certifiátu level 2 na WSET (Wine & Spirit Education Trust) London. Je velkým fanouškem kulinářských technik, které definoval Georges Auguste Escoffier. Vaření od základu z čerstvých a lokálních surovin, které miluje, ho inspirovalo k založení gastronomického konceptu "Z farmy na stůl".
Zdeněk Křížek
Vášeň pro vaření již od dětství, praxe v luxusních hotelích a láska k asijské kuchyni se zúročila, když v roce 2006 otevíral hotel Mandarin Oriental a od roku 2015 šéfoval kuchyni restaurace a baru Spices. Poté strávil téměř 5 let na pozici hlavního šéfkuchaře sítě OREA Hotels & Resorts. Nyní ho můžete potkávat v Sensa fine food bistro v centru Prahy.
Alexandra Košťálová
Láska k výživě ji přivedla ke studiu Výživy člověka na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Je autorkou ve své době prvního kurzu pro děti s nadváhou a jejich rodin v ČR. Tématu dětské výživy a popularizace výživy se věnuje celý svůj profesní život. Posledních 10 let je odbornicí na školní stravování. Je autorkou projektu Zdravá školní jídelna a hlavní manažerkou projektu Máme to na talíři, který vyvíjí konkrétní nástroje ke zvýšení kvality školního stravování. Vzdělávání personálu školních jídelen je jednou z klíčových oblasti tohoto projektu.
Není nám jedno, co naše děti jedí
Projekt Máme to na talíři a není nám to jedno
Ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem spolupracujeme na projektu Máme to na talíři a není nám to jedno. Přivedli jsme k jednomu stolu zástupce škol, výživové specialisty, šéfkuchaře a zástupce ministerstev a zřizovatelů.Všechny tyto zkušenosti jsme přinesli i do programu KU Školní kuchař.
Zjistit víceJedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
2 990 Kč bez DPH
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Rostoucí databáze receptů
Pracovní postupy s foto a video návody
Nákladové kalkulace (food cost)