KU AKADEMIE PROFESIONÁL
Profesionální vzdělávací semináře pro školní stravování
Školní kuchař/ka má jednu z nejdůležitějších prací v gastronomii. Vyživuje tělo i duši těch nejdůležitějších strávníků. Našich dětí. Dopřejte svému kuchařskému týmu profesionální a systematické vzdělávací semináře, díky kterým získají znalosti a dovednost, které jim umožní nabízet našim dětem gastronomicky atraktivní a výživově vyvážená jídla.
Vyzkoušet zdarmaKU AKADEMIE PROFESIONÁL
Profesionální vzdělávací semináře pro školní stravování
Školní kuchař/ka má jednu z nejdůležitějších prací v gastronomii. Vyživuje tělo i duši těch nejdůležitějších strávníků. Našich dětí. Dopřejte svému kuchařskému týmu profesionální a systematické vzdělávací semináře, díky kterým získají znalosti a dovednost, které jim umožní nabízet našim dětem gastronomicky atraktivní a výživově vyvážená jídla.
Vyzkoušet zdarmaŠpičkový trénink produkuje špičkové kuchaře
Většina dnešních kuchařů byla vyučela dle zastaralých norem a receptur, které nejsou optimální pro moderní gastronomii. Proto jsme vyvinuli špičkový tréninkový proces založený na výuce dle kulinářských technik, který je moderním standardem na školách a v restauracích v gastronomicky vyspělých zemích. Udělejte ze svých kuchařských týmů odborníky na školní stravování, kteří budou budou své řemeslo dělat s láskou a hrdostí.
Vyzkoušet zdarmaNejprofesionálnější praktické semináře kulinářských technik v Česku
Zkušení šéfkuchaři a pekaři předají vašim kuchařským týmům praktické dovednosti a znalosti potřebné pro zavedení moderního, atraktivního a výživově vyváženého školního stravování. Navíc se kuchaři/ky společně setkají mimo běžné pracovní povinnosti, což podporuje motivaci a sdílení zkušeností.
- 2 roky, každý rok 5 seminářů
- 10 tematických seminářů
- Profi gastro studia v Praze a Brně
Lektoři KU Akademie
Profesionální vzdělávací plán
Seminář 1
Práce s noži, krájení, broušení. Vývary
Seminář 2
Základní omáčky. Polévky
Seminář 3
Vejce a snídaně
Seminář 4
Rýže, obiloviny, luštěniny. Práce s wok pánví
Seminář 5
Domácí pasta a gnocchi
Seminář 6
Maso (hovězí, vepřové). Drůbež. Pečení.
Seminář 7
Ryby a mořské plody
Seminář 8
Zelenina, saláty. Studená kuchyně
Seminář 9
Metody vaření - suché a vlhké teplo
Seminář 10
Pekařské a cukrářské základy
Zúčastněte se jednoho z našich seminářů jako host!
Chcete vidět naživo jak probíhají semináře KU Akademie? Rádi vás na jeden vámi vybraný seminář pozveme. Dostanete možnost vidět naše lektory i studenty v praxi a zodpovíme vám všechny vaše otázky. Příliš dlouho ale neotálejte, počet míst je omezený!
Registrovat seCo říkají absolventi KU Akademie?
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
2 990 Kč bez DPH
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Rostoucí databáze receptů
Pracovní postupy s foto a video návody
Nákladové kalkulace (food cost)