SYSTÉM PRO SPRÁVU RECEPTŮ
Váš zdroj receptů s kalkulacemi, alergeny a výživovými údaji
S naší knihovnou receptů zjednodušíte proces tvorby jídelníčku ve své školní jídelně. Všechny recepty budete mít na jednom místě včetně detailních postupů, kalkulací nákladů, výtěžnosti surovin a výživových hodnot.
Vyzkoušet zdarmaSYSTÉM PRO SPRÁVU RECEPTŮ
Váš zdroj receptů s kalkulacemi, alergeny a výživovými údaji
S naší knihovnou receptů zjednodušíte proces tvorby jídelníčku ve své školní jídelně. Všechny recepty budete mít na jednom místě včetně detailních postupů, kalkulací nákladů, výtěžnosti surovin a výživových hodnot.
Vyzkoušet zdarmaRecepty šité na míru školnímu stravování
Desítky receptů připravených na míru školnímu stravování
Všechny recepty pro školní stravování pečlivě připravujeme a testujeme v gastrostudiu na profesionálním gastronomickém zařízení a ve spolupráci s profi šéfkuchaři a nutričními speciailsty ze Státního Zdravotního Ústavu. I díky tomu máte jistotu, že vašim strávníkům nabídnete atraktivní, chutné a výživově vyvážené jídlo. A to je přeci hlavní cíl školního stravování!
Důkladně zpracovaný postup včetně foto a videonávodů
Každý krok v pracovním postupu je detailně popsán a je navíc doplněn foto nebo video návodem tak, aby vznikal minimální prostor pro chybu. Každý kuchař má tedy ke každému receptu kompletní informace, které mu umožní připravit ho pokaždé stejně dle požadavků pro školní stravování.
Vhodné pro sestavení pestrého menu školní jídelny
Recepty jsou na míru připravené pro školní stravování jak s gastronomického, tak z výživového hlediska. Každý recept obsahuje výživové informace pro různé stupně škol, a díky tomu Vám umožňuje využívat pestrou knihovnu receptů při tvorbě pestrého, atraktivního a vyváženého menu vaší školní jídelny.
Kompletní přehled nejen o receptech
Mějte přehled o nákladech
Ekonomika provozu je základem správného fungování každé školní jídelny. Proto je součástí každého receptu nákladová kalkulace (food cost), ve které jsou uvedené hrubé a čisté váhy, přesné množství surovin a výrobní cena. Tyto hodnoty je možné měnit a uložit si svou vlastní verzi food costu. Díky tomu budete mít přesný přehled o nákladovosti každého pokrmu a umožní vám to zlepšti atraktivitu nabízených jídel.
Alergeny a výživové hodnoty jednoduše
Recepty vyvíjíme v tandemu s výživovými odborníky ze Státního zdravotního ústavu. Každý recept obsahuje detailní informace o výživových hodnotách a alergenech. Uvařit pestrý a nutričně vyvážený pokrm je tak snažší než kdy jindy.
Neustále se rozšiřující knihovna receptů
Jaké výhody vám Systém pro správu receptů přinese
Rostoucí databáze receptů vyvinutých pro školní jídelnu
Lepší dodržování standardů moderního školního stravování
Přehled o nákladovosti jídel (Food cost)
Gastronomicky atraktivní, výživové vyvážené
Jedna cena, neomezený přístup
Roční licence kulinářského umění
2 990 Kč bez DPH
Co získáte?
800+ minut video kurzů kulinářských technik
1000+ Interaktivních kvízových otázek
Rostoucí databáze receptů
Pracovní postupy s foto a video návody
Nákladové kalkulace (food cost)