KNIHOVNA PROFESIONÁLNÍCH RECEPTŮ
Gastronomické know-how pro budoucí profesionály
Zapomeňte na normy a receptury. Poskytněte svým studentům moderně zpracované recepty včetně video návodů a fotografií. Každý recept navíc obsahuje i nákladovou kalkulaci (food cost), díky kterému se studenti naučí práci s financemi.
Mám zájemKNIHOVNA PROFESIONÁLNÍCH RECEPTŮ
Gastronomické know-how pro budoucí profesionály
Zapomeňte na normy a receptury. Poskytněte svým studentům moderně zpracované recepty včetně video návodů a fotografií. Každý recept navíc obsahuje i nákladovou kalkulaci (food cost), díky kterému se studenti naučí práci s financemi.
Mám zájemŠité na míru praktické výuce
Desítky profesionálně připravených receptů
Všechny recepty pro vás připravuje v moderním gastro studiu tým šéfkuchařů a nutričních terapeutů na profesionálním gastro vybavení.
Důkladně zpracovaný postup včetně foto a videonávodů
Každý krok v pracovním postupu je detailně popsán a je navíc doplněn foto nebo video návode tak, aby vznikal minimální prostor pro chybu. Student tak vždy má kompletní informace pohodlně po ruce na jakémkoliv mobilním zařízení.
Vhodné pro praktickou výuku i praxi
Recepty jsou přizpůsobeny profesionálnímu vaření a tedy vhodné pro výuku a praktický trénink na školách. Navíc jsou přiřazeny k jednotlivým kulinářským technikám, což zjednodušuje praktickou výuku.
Kompletní přehled nejen o receptech
Mějte přehled o nákladech
Součástí každého receptu je nákladová kalkulace (food cost), ve které jsou uvedené hrubé a čisté váhy, přesné množství surovin, výrobní cena a z ní vycházející prodejní cena. Tyto hodnoty je možné měnit a uložit si svou vlastní verzi food costu.
Alergeny a výživové hodnoty jednoduše
S výživovými poradci ze Státního zdravotního ústavu počítáme výživové hodnoty a Nutri-Score. Vařit výživově vyvážená jídla je snazší než kdy jindy.
Neustále se rozšiřující knihovna receptů
Jaké výhody vám KU Knihovna receptů přinese
PRAKTICKÁ VÝUKA V UČEBNĚ, NA PRAXI, NEBO DOMA
NEJVĚTŠÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNA PROFI RECEPTŮ NA JEDNOM MÍSTĚ
NÁKLADOVÁ KALKULACE U KAŽDÉHO RECEPTU
NÁVAZNOST NA VÝUKU KULINÁŘSKÝCH TECHNIK
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.