![Obrazovka s aplikací](https://kulinarskeumeni.cz/images/kolaz.jpg)
KOMPLEXNÍ VÝUKOVÝ NÁSTROJ
Vaše digitální učebnice gastronomie
Zaveďte KU Vzdělávání do vaší školy a získáte komplexní výukový nástroj, který obsahuje videokurzy, recepty a interaktivní kvízy. Vaše studenty bude studium více bavit, budou dosahovat mnohem lepších výsledků a pedagogové získají přehled nad jejich pokrokem.
Mám zájem![Obrazovka s aplikací](https://kulinarskeumeni.cz/images/kolaz.jpg)
KOMPLEXNÍ VÝUKOVÝ NÁSTROJ
Vaše digitální učebnice gastronomie
Zaveďte KU Vzdělávání do vaší školy a získáte komplexní výukový nástroj, který obsahuje videokurzy, recepty a interaktivní kvízy. Vaše studenty bude studium více bavit, budou dosahovat mnohem lepších výsledků a pedagogové získají přehled nad jejich pokrokem.
Mám zájemJak vypadá proces vyučování s pomocí nástroje KU Vzdělávání
-
1
Vše začíná u teorie
Teoretická výuka je základ a my vám ji pomůžeme podat zábavnou a interaktivní formou pomocí názorných videokurzů. Ty jsou zpracované podle témat a rozdělené do přehledných video bloků tak, aby si student zapamatoval co nejvíce.
Všechny kurzy -
2
Praktická výuka
Praktickou výuku v tréninkovém prostředí nic nenahradí. Proto jsme ke každé kulinářské technice vyvinuly detailně popsaný recept, který si může student vyzkoušet, aby viděl danou kulinářskou techniku v akci. Jen tak, přes praktickou zkušenost, si student zapamatuje probírané téma. Díky digitální knihově profesionálních receptů může student realizovat praktickou výuku jak ve škole, tak na praxi u partnerů.
-
3
Samostudium a trénink
Každý z nás má své vlastní tempo učení. To platí dvojnásobně o náctiletých studentech. Ti už dnes považují interaktivní výuku za samozřejmost. Student tak může, díky nepřetržitému přístupu do své digitální učebnice gastronomie, studovat nebo prakticky trénovat kdykoliv a kdekoliv ve svém vlastním tempu. Není tak odkázán na své zápisky nebo paměť.
-
4
Ověření znalostí
Stará pravda říká “Důvěřuj, ale prověruj.” Nedílnou součástí výuky je i kontrola, zda student plně pochopil vyučovanou látku. K tomu slouží vědomostní kvízy, které prověří, nakolik je student s látkou seznámený. Pedagog může rovněž sledovat pokrok, který studenti dělají. Vidí tak v reálném čase, k čemu se jaký student již dopracoval a co ještě nezvládá.
Co se studenti díky KU Vzdělávání naučí
Kulinářské umění obsahuje kulinářské techniky a recepty zahrnující tato témata
![Ukázkový](https://knihovna.kulinarskeumeni.cz/images/KU-thumbnail-fallback.jpg)
Ukázkový
![Základy práce s nožem](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/8v1MvxjHGDmodw1G.jpg)
Základy práce s nožem
![Vývary](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/H1mUigiwy2I4OJoh.jpg)
Vývary
![Polévky](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/8b9e8ljKx71Twist.jpg)
Polévky
![Základní omáčky](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/uC9o2iqZVwg9bXCq.jpg)
Základní omáčky
![Jak pracovat s vejci](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/12OLrmKkcZww7jj9.jpg)
Jak pracovat s vejci
![Jak pracovat se zeleninou a saláty](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/1pvznXOOI7xFWX8x.jpg)
Jak pracovat se zeleninou a saláty
![Rýže, obiloviny a luštěniny](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/wsx9uP1FHWbJHEt5.jpg)
Rýže, obiloviny a luštěniny
![Těstoviny a gnocchi](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/witQYHuychByKizp.jpg)
Těstoviny a gnocchi
![Jak pracovat s masem](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/yoKR9TFxxTqKcSTC.jpg)
Jak pracovat s masem
![Jak pracovat s drůbeží](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/1mgt2WLhSrEc5OLy.jpg)
Jak pracovat s drůbeží
![Jak pracovat s rybami](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/jiOdhARTffPiHZNa.jpg)
Jak pracovat s rybami
![Nakládání a marinování](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/fwgVkOv2VqNUIBcX.jpg)
Nakládání a marinování
![Grilování](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/jiOdhARTffPiHZNa.jpg)
Grilování
![Metody vaření - suché teplo](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/c1mU4devOUnxMRUU.jpg)
Metody vaření - suché teplo
![Metody vaření - vlhké teplo](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/gE7ZBzTBYQv7rcPT.jpg)
Metody vaření - vlhké teplo
![Pečení chleba a pečiva](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/Uwy4JMNFR41BI3tA.jpg)
Pečení chleba a pečiva
![Moderní technologie](https://s3-prague.stor.geetoo.com/ku3/production/public/course-categories/sPBrJ6pu6BKnlRpo.jpg)
Moderní technologie
Tisíce spokojených studentů a pedagogů
800+
Minut výukových videí
1000+
Kvízových otázek
100+
Receptů
5600+
Spokojených studentů
Proč vyučovat pomocí KU Vzdělávání?
MODERNÍ A POHODLNÝ ZPŮSOB VÝUKY
LEPŠÍ A AKTIVNĚJŠÍ ZAPOJENÍ STUDENTŮ
LEPŠÍ UPLATNĚNÍ STUDENTŮ NA TRHU PRÁCE
PROGRAM VÝUKY V SOULADU SE SVĚTOVÝMI STANDARDY
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.