KOMPLEXNÍ VÝUKOVÝ NÁSTROJ
Vaše digitální učebnice gastronomie
Zaveďte KU Vzdělávání do vaší školy a získáte komplexní výukový nástroj, který obsahuje videokurzy, recepty a interaktivní kvízy. Vaše studenty bude studium více bavit, budou dosahovat mnohem lepších výsledků a pedagogové získají přehled nad jejich pokrokem.
Mám zájemKOMPLEXNÍ VÝUKOVÝ NÁSTROJ
Vaše digitální učebnice gastronomie
Zaveďte KU Vzdělávání do vaší školy a získáte komplexní výukový nástroj, který obsahuje videokurzy, recepty a interaktivní kvízy. Vaše studenty bude studium více bavit, budou dosahovat mnohem lepších výsledků a pedagogové získají přehled nad jejich pokrokem.
Mám zájemJak vypadá proces vyučování s pomocí nástroje KU Vzdělávání
-
1
Vše začíná u teorie
Teoretická výuka je základ a my vám ji pomůžeme podat zábavnou a interaktivní formou pomocí názorných videokurzů. Ty jsou zpracované podle témat a rozdělené do přehledných video bloků tak, aby si student zapamatoval co nejvíce.
Všechny kurzy -
2
Praktická výuka
Praktickou výuku v tréninkovém prostředí nic nenahradí. Proto jsme ke každé kulinářské technice vyvinuly detailně popsaný recept, který si může student vyzkoušet, aby viděl danou kulinářskou techniku v akci. Jen tak, přes praktickou zkušenost, si student zapamatuje probírané téma. Díky digitální knihově profesionálních receptů může student realizovat praktickou výuku jak ve škole, tak na praxi u partnerů.
-
3
Samostudium a trénink
Každý z nás má své vlastní tempo učení. To platí dvojnásobně o náctiletých studentech. Ti už dnes považují interaktivní výuku za samozřejmost. Student tak může, díky nepřetržitému přístupu do své digitální učebnice gastronomie, studovat nebo prakticky trénovat kdykoliv a kdekoliv ve svém vlastním tempu. Není tak odkázán na své zápisky nebo paměť.
-
4
Ověření znalostí
Stará pravda říká “Důvěřuj, ale prověruj.” Nedílnou součástí výuky je i kontrola, zda student plně pochopil vyučovanou látku. K tomu slouží vědomostní kvízy, které prověří, nakolik je student s látkou seznámený. Pedagog může rovněž sledovat pokrok, který studenti dělají. Vidí tak v reálném čase, k čemu se jaký student již dopracoval a co ještě nezvládá.
Co se studenti díky KU Vzdělávání naučí
Kulinářské umění obsahuje kulinářské techniky a recepty zahrnující tato témata
Ukázkový
Základy práce s nožem
Vývary
Polévky
Základní omáčky
Jak pracovat s vejci
Jak pracovat se zeleninou a saláty
Rýže, obiloviny a luštěniny
Těstoviny a gnocchi
Jak pracovat s masem
Jak pracovat s drůbeží
Jak pracovat s rybami
Nakládání a marinování
Grilování
Metody vaření - suché teplo
Metody vaření - vlhké teplo
Pečení chleba a pečiva
Moderní technologie
Tisíce spokojených studentů a pedagogů
800+
Minut výukových videí
1000+
Kvízových otázek
100+
Receptů
5600+
Spokojených studentů
Proč vyučovat pomocí KU Vzdělávání?
MODERNÍ A POHODLNÝ ZPŮSOB VÝUKY
LEPŠÍ A AKTIVNĚJŠÍ ZAPOJENÍ STUDENTŮ
LEPŠÍ UPLATNĚNÍ STUDENTŮ NA TRHU PRÁCE
PROGRAM VÝUKY V SOULADU SE SVĚTOVÝMI STANDARDY
Buďte součástí změny v gastronomii
Ozvěte se nám a my vám ukážeme některý z programů Kulinářského umění v akci a pomůžeme s jeho implementací. Navíc vám dáme 14 dní na vyzkoušení.