Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Základní bešamel - zahuštěný bramborou

Počet porcí: (velikost porce 1 L)

200 ml Rostlinný olej (řepkový)
2000 g Brambora moučná
8500 ml Mléko polotučné
850 g Cibule žlutá
4 g Hřebíček celý
1 g Muškátový oříšek
1 g Bobkový list
30 g Sůl

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 2390 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

Příprava
  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
  2. Oloupané a nakrájené brambory dáme vařit do konvektomatu v děrované gastronádobě.
  3. Konvektomat nastavíme na vaření v páře, teplotu páry na 95°C, intenzitu páry na vysoké nastavení a čas na 50 minut.
  4. Multifunkční pánev nastavíme na opékání a teplotu nastavíme na 140°C
  5. Do pánve přidáme rostlinný olej a necháme ho zahřát
  6. Do zahřátého rostlinného oleje přidáme najemno nakrájenou cibuli společně s hřebíčkem a necháme zpěnit po dobu 2 minut, cibule by neměla získat žádnou barvu.
  7. Do zpěněné cibule nalijeme celé množství mléka
  8. Multifunkční pánev necháme nastavenou na opékání a teplotu nastavíme na 90°C a čas na 60 minut.
  9. Ochucené mléko necháme vařit po celou dobu při 90°C a občas promícháme.
  10. Když je ochucené mléko hotové, přidáme muškátový oříšek a sůl a vše důkladně promícháme.
  11. Na závěr scedíme, aby v mléce nezůstala cibule a hřebíček.
  12. Uvařené brambory mezitím vyndáme z konvektomatu a lehce je rozmačkáme.
  13. Takto rozmačkané brambory přidáme do ochuceného mléka a vše rozmixujeme.
  14. Výsledná konzistence by měla být krémová a hladká.
  15. Hotový bešemel zchladíme a skladujeme při max. 4°C.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde