Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Špenátový krém z bešamelu - mražený špenát

Počet porcí: (velikost porce 250 ml)

10 L Bešamel - zahuštěný bramborou
1000 g Špenát krájený Bonduelle mražený
240 g Česnek - konfitovaný

Děkujeme za Váš zájem o Kalkulace receptů, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů KU a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o Nutriční hodnoty a alergeny, Váš uživatelský profil umožňuje jejich zobrazení jen u ukázkových receptů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

Děkujeme za Váš zájem o video kurzy Kulinářského umění, Váš uživatelský profil umožňuje přístup jen do ukázkových video kurzů. Pro přístup do všech video Kurzů a profi receptů KU se, prosím, zaregistrujte a vyberte si svou licenci.

VYBERTE SI DRUH LICENCE

Chcete využívat licenci jako Hobby kuchař pro své domácí vaření nebo jste profesionál, který chce neustále zlepšovat své Kulinářské umění a znalosti kulinářských technik?

HOBBY licence
roční 1990 Kč
i

nebo

PROFI licence
roční 2390 Kč
i

Chcete svoje blízké nebo kolegy obdarovat licencí Kulinářského umění? Ano, je to možné :-)

Koupit jako dárek

Pro více informací o jednotlivých licencí najeďte na
"i" vedle tlačítka. Také se můžete podívat na stránku
"Profesionál" nebo "Hobby kuchař".

Pracovní postup

Příprava
  1. Kájený špenát, který je mražený přendáme do gastronádoby a umístíme přes noc do lednice nastavené na 4°C a necháme povolit.
  2. Do multifunkční pánve nalijeme, nebo v ní necháme hotový základní bešamel a nastavíme ji na opékání, teplotu na 90°C a čas na 10 minut.
  3. Ve chvíli, kdy je bešamel zahřátý na 90°C, přidáme špenát a konfitovaný česnek a necháme povařit maximálně 5 minut, při delším vaření by špenát začal šednout.
  4. Když je bešamel se špenátem opět zahřátý na 90°C, teplotu pánve přepneme na 70°C a polévku důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem.
  5. V případě, že chceme mít polévku hladkou, můžeme ji postupně mixovat v kuchyňském mixéru s vyššími otáčkami.
  6. Hotovou polévku udržujeme při teplotě 70°C a rovnou servírujeme.
  7. Servírovat můžeme s opečeným chlebem.
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde