Registrační údaje

Pro zakoupení licence se prosím zaregistrujte, vyplňte níže uvedená pole a stiskněte potvrdit.
Být registrovaný se vyplatí, získáte další video kurz zdarma!

Vyplňte e-mail, na který chcete provést registraci.
Vyplňte heslo, kterým se budete přihlašovat.

Vyberte, prosím, zda jste:

Vyberte své zaměření.

Bez souhlasu se zpracováním údajů to nepůjde :-/

Přihlášení

Zadejte email a heslo uvedené při registraci a klikněte na tlačítko „Přihlásit se“

Vyplňte e-mail zvolený při registraci.
Vyplňte své heslo.

Zapomenuté heslo

Zadejte email uvedený při registraci, budou Vám na něj odeslány nové registrační údaje.

Změna hesla

Přepnout na uživatele

Kalkulace receptu

Jméno receptu: Holandská omáčka - přímá metoda
Celkové množství: 420 g
Velikost porce: 60 g
Počet porcí: 7
Doporučená cena na menu s DPH: -
Skutečná cena na menu s DPH:
Skutečný Food Cost (bez DPH): - %
Sazba DPH: %
Food Cost: %
Q-factor:
Nový počet porcí:
Ingredience Cena za balení (bez DPH) Velikost balení Jednotka balení Konverze jednotky Čistá váha v % Množství Jednotka v receptuře Náklad na položku Přepočítané množství
Vaječné žloutky pasterizované  Kč g - -
Kyselí svár  Kč ml - -
Máslo  Kč g - -
Citron  Kč g - -
Sůl  Kč g - -
Pepř bílý celý  Kč g - -
Kajenský pepř  Kč g - -
Celkový náklad (bez DPH) - -
Náklad na porci -
Náklad na porci + Q-faktor -
Doporučená prodejní cena dle alokovaného Food Cost -
Preferujete původní verzi KU? Zobrazit ji můžete zde